Възмездие за пребити момчета в петричко село

23/03/2021 14:25 0 Коментирай

Прокуратурата в Петрич предаде на съд двама за зверски побой на три момчета. Единият от тийнейджърите е лекуван в болница със счупен нос и травми в областта на корема и главата.

Случаят е в петричкото село Самуилово. 38-годишният В. Б. и приятелят му на 30 години К. М. , нападнали безпричинно момчетата в покрайнините на селото. 

Обвиняемият В. Б. управлявал автомобил в посока Самуилово. Забелязал непълнолетните, които вървели встрани от пътя. През отворения прозорец направил забележка за пуснатата от телефон музика. Между него и 14-годишния Н.К. възникнало спречкване по този повод. Мъжът спрял колата, доближил младежа и го хванал за дрехата. Приятелите на Н.К. се намесили и ги разтървали.

В. Б. решил да нанесе побой на момчетата и ги последвал с автомобила си. Обадил се на приятеля си К. М. за подкрепа, който незабавно пристигнал на място.

Най-много пострадал 14-годишният Г. К.  Първоначално В.Б. принудил тримата младежи да се строят в редица и ударил по лицата двама от тях. В съучастие с К.М. нанесъл побой на момчето.

Пострадалият бил транспортиран в болница. Извършените от обвиняемите непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се отличават с изключителна дързост и цинизъм.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook