Възрастни шофьори раниха дете и жена в Благоевград

21/10/2021 10:33 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

На булевард "Димитър Солунски" в Благоевград е ранена жена от Кочериново. 64-годишен водач на "Опел Астра" карал с висока скорост и не видял пресичащия пътното платно от 59-годишна жена. Тя била на пешеходна пътека, съобщиха от полицията. Пострадалата е транспортирана от водача на автомобила до ЦСМП-Благоевград. Тя е настанена в МБАЛ-Благоевград с фрактура на рамото. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

На улица „Марица“ в Благоевград, лек автомобил „Опел Кадет“, управляван от 60-годишна благоевградчанка, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е блъснала 5-годишно момче. Детето е от Дупница. Пресичало улицата на необозначено място, уточниха от полицията.

Момчето е с фрактура на крака и без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

Друго произшествие е станало на улица „Владо Черноземски“ в Благоевград, лек автомобил „Хонда Сивик“ с 21-годишен водач от гр. Благоевград, като не спазва необходимата дистанция е блъснал в задната част лек автомобил „Опел Астра“ с 39-годишен водач от Благоевград, който в този момент е намалял скоростта си за да спре на пешеходна пътека и даде предимство на пешеходец. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook