Явор Бахаров застана пред магистратите в Разлог

15/09/2020 18:29 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Разпитаха свидетели по наказателния процес срещу актьора Явор Бахаров.

Делото е в Районен съд-Разлог за шофиране след утпотреба на наркотици и солидно количество алкохол в Районен съд – Разлог. Заловеният преди месеци в Банско Бахаров за първи път се яви в съда, до момента той отсъстваше. Не се явяваха и адвокатите му.

Явор дойде днес със защитника си Асенов. Разпоредена бе специализирана експертиза от вещи лица, които на следващото заседание в края на месеца, ще обявят заключенията си пред разложките магистрати.

Припомняме, Бахаров бе арестуван през февруари в Банско дрогиран зад волана на автомобила си "Мицубиши" с 1,42 промила.

Употребил е и кокаин преди това. В момента той е на свобода с парична гаранция от 5000 лева, която заплати 24 часа след арестуването му.

Бахаров вече е осъждан с влезли в сила съдебни актове за престъпления от общ характер, налагано му е наказание по член 78 от Наказателния кодекс. Освен това е бил санкциониран с влезли в сила наказателни постановления и фишове за управление в нетрезво състояние.

Това не е първият път, в който Бахаров има премеждия с полицията. През лятото на миналата година той бе задържан в София, отново при полицейска операция антидрога. Явор Бахаров е брат на известния актьор и водещ Захари Бахаров.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook