Задържаха 16-годишен грабител и двама издирвани

08/02/2022 10:33 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

16-годишен е задържан за денонощие в полицията след нападение над възрастна жена. Непълнолетният я блъснал на земята и задигнал портфейл с 490 лева и документи за самоличност. Престъплението е извършено в подлез при спирка "Марек" в Дупница, информираха от полицията в града.

Веднага след сигнал на 112 криминалистите започнали издирването на насилника. При задържаето му намерили портмонето на дупничанката.

Вчера криминалисти от Кюстендил са установили двама души, обявени за общодържавно издирване. 57-годишен мъж от София бил обявен за арестуване от Националната следствена служба за извършени престъпления. Предаден е на столичната полиция.

Намерена е 28-годишна жена от Казанлък, тя е била в неизвестност от 29 януари, когато е напуснала дома си. Уведомени са издирващите ги структури.

Кириминалистите в Кюстендил разследват кражба на пистолет и 50 патрона и около 300 лв. от къща в града. Дежурна полицейска група е извършила оглед на местопроизшествието, образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook