Задържаха дилър, наркоман и 12 побойници

25/05/2023 11:04 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

12 мъже на възраст от 20 до 49 години са задържани за денонощие. Те са участвали в масово сбиване. Предстои да бъдат изправени пред съда по Указа за борба с дребното хулиганство. Побоят станал на улица "Здравец" в Петрич. Съкварталците в ромската махала се сбили заради силна музика. Няма тежко пострадали, информираха от полицията.

В ареста на петричката полиция е тикнат и 37-годишен за държане на два грама марихуана. Натопили го съседи, че продава дрога, но полицаите намерили само за две цигари.

Наркодилър е заловен в Гоце Делчев. Той е разпространил на 32-годишен гоцеделчевец около 4 грама амфетамини. Продал и на млад мъж от село Вълково 2 грама и половина. Дилърът е от хаджидимовското село Садово. Предаден е на прокурор. Пътни полицаи са спрели в Хаджидимово товарен автомобил „Ивеко“. Управлявал го 25-годишен от Гоце Делчев. С техническо средство органите на реда установили, че мъжът шофира след употреба на наркотично вещество. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook