Задържаха пияна шофьорка, пострадаха велосипедист и моторист

08/07/2022 10:59 1 Коментирай

Пияна 52-годишна жена влезе в ареста за денонощие. Пътните полицаи я заловили след употреба на алкохол зад волана на "Пежо". Тествали я на улица "България" в Банско. Дрегерът отчел 1,50 прмила. Униформените поискали да я закарат за кръвен тест. Тя се съгласила. Нарушителката Цонка В. е от Банско. Предадена е на прокурор в Разлог.

На кръстовище, регулирано със светофарна уредба в близост до гробищния парк в Петрич са се сблъскали автомобил "Мерцедес" и мотор "Ямаха". Колата шофирал 23-годишен от Горна Оряховица. Мотористът е от петричкото село Марино поле. В резултат на инцидента е пострадал водачът на мотоциклета, който е получил разкъсване на черен дроб и кръвоизлив в стомаха. Настанен е в болницата в град Сандански с опасност за живота и е опериран по спешност. Полицейски екип е посетил местопроизшествието, извършен е оглед, а пробите на водачите за алкохол са отрицателни. В РУ Петрич е образувано досъдебно производство по чл. 343 Б, ал. 1 от НК. Прокуратурата е уведомена за произшествието.

На улица "Бела река" в Разлог 8–годишен велосипедист от града се ударил в автомобил „Форд Ескорт“ с водач на 48 години от Разлог. Момчето е получило контузия на главата и рана на дясна подбедрица, прегледан е в Спешен център и е освободен за домашно лечение. Полицейските служители, посетили местопроизшествието, са извършили оглед. Взетата проба на водача на МПС е отчела положителен резултат – 0,56 промила.

Напиши коментар

Коментари

  1. Ани -
    много тъпи и фалшиви новиниЧудите се каква сензация да спретнете!Засрамете се!

Социално

новини благоевград facebook