Заловиха наркодилъри и дрогирани водачи

12/12/2022 11:41 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Полицаи са иззели ралични видове наркотици по време на специализирана операция. Има задържани в Благоевград, Гоце Делчев, Петрич и Разлог.

Гоцеделчевски криминалисти са обискирали дома на 18-годишен в сел Абланица. Намерили са по сигнал, че пласира дрога, 7 полиетиленови топчета марихуана. В същото село проверили и жилище на 25-годишен. Там имало канабис на топчета. Младежите са вкарани в ареста.

На улица „Дунав“ в Гоце Делчев местните полцаи са спрели за проверка лек автомобил „БМВ“. Обискирали водача и пътувал с него 26-годишен от село Дебрен. У него намерили марихуанова цигара.

28-годишен от село Сатовча пък е карал микробус след употреба на наркотични вещества. Униформените го тествали на пътя към село Блатска.

В Петрич са спипали 38-годишен с марихуана. Дрогата намерили в дома му. В полицейския арест е попаднал и 56-годишен от село Скрът. Той скрил торба с марихуана в купчина дърва зад къщата си. Предаден е на прокурор.

В Разлог и Благоевград са задържали дрогирани водачи. И двамата са приели амфетамини, преди да седнат зад волана. Има дрогиран арестант и в петричкия арест. Той карал в района на железопътен прелез в южни град товарен автомобил.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook