Заловиха наркодилъри и побойник

06/07/2023 11:32 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

При проведена специализирана полицейска операция по линия на наркотичните вещества са задържали трима с марихуана и бонбони с канабис. Единият от тях карал дрогиран. На улица "Княз Борис I" в Петрич са извършили проверка в автомобил „Форд Фокус“. 34-годишният водач на автомобила от село Мосомище шофира след употреба на наркотично вещество, а в една от вратите на автомобила са открили найлонов плик, съдържащ около 50 грама амфетамини.

В хода на работата по случая са обискирали жилище в Петрич, обитавано от 20-годишна жена. В дома на петричанката намерили пликчета с амфетамини и 300 грама марихуана. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

В района на кооперативния пазар в Благоевград полицаи от Второ управление на МВР са обискирали 28-годишен от града. Открили и иззели седем бонбона, съдържащи канабис, за които е съобщил, че са закупени от чужбина. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена Районна прокуратура. На улица „Броди“ в Благоевград е станало сбиване между двама мъже на 73 години и 31 години. Благоевградчаните първоначално се скарали и след това започнали саморазправата. С фрактури в областта на лицето е пострадал възрастният благоевградчанин. Младият е вкаран в ареста за денонощие.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook