Заловиха наркоплантатори, дилър и пиян водач, издирват преброител

11/10/2021 11:22 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

33-годишен е спипан от полицаи по оперативен сигнал в нива с канабис. Младият мъж бил приготвил чувал с 10 килограма марихуана за продажба. В имота му край кюстендилското село Полетинци имало и корени от наркотичното растение, които все още не били обрани и оставени за изсушаване.

В ареста е и 49-годишен, който разпространявал хероин. Кюстендилските криминалисти го спирали с няколко пакетчета.

В дупнишкото село Крайници полицаите намерили наркотична оранжерия. Имало над 100 корена канабис. Задържали са 56-годишен стопанин.

След кражба на 20 килограма картофи, два килима, прах за пране и 22 чифта обувки, полицаите са задържали 43-годишен от ромския квартал "Изток". Предаден е на прокурор.

45-годишен от село Невестино е свален от автомобила си "Тойота". Карал пиян. Дрегерът отчел 1,73 промила.

Разследва се измама в Дупница. Възрастен мъж подал жалба в полицията, че непознат мъж е поискал 75 лева, с уговорка, че след няколко дни от Общината ще му върнат 140 лева. Представил се за преброител.

В пункта за РТК –КАТ в Дупница е бил представен за регистрация л.а. БМВ. Служителите установили, че автомобилът е обявен за издирване чрез ШИС. Автомобилът е оставен на съхранение на паркинг на РУ Дупница, по случая е образувана преписка.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook