Запушиха изкоп на ВиК- Благоевград с метален контейнер

15/11/2020 15:29 0 Коментирай

Младежи са заснети по време на вандалски акт. Те са обърнали контейнер за боклук и са го напъхали в изкоп, направен от работници на ВиК-Благоевград за отстраняване на авария.

Нощната акция е в благоевградското село Рилци. Дупката е на кръстовище на улиците "Васил Левски" и "Крали Марко".

"Това е вандализъм и застрашава живота на хората, както и компроментиране на водопресносната мрежа", каза кметът на Рилци Крум Крумов.

"В тази връзка призовавам извършителите своевременно да отстранят нанесените вреди, като почистят битовите отпадаци изсипани върху водопреносната мрежа, извадят контейнера за смет от изкопа на ВиК и го поставятавят на мястото му. С цел запазване личното достойнство на извършителите свалените множество записи от охранителни камери в района няма да бъдат публикувани", обеща кметът Крумов, но при условие, че извършителите сами си признаят и поправят стореното.

"Те знаят кои са, аз също. До 20.00 часа днес, младежи, очаквам да поправите стореното. В противен случай, доказателствения материал ще бъде предоставен на Районна прокуратура - Благоевград и ОД на МВР - Благоевград", обърна се към заснети с ултимативен тон Крум Крумов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook