Затварят път край Благоевград

24/07/2021 12:48 0 Коментирай

Затварят за ремонт път от Благоевград към две села. Отсечката от Благоевград към селата Покровник и Падеш, е забранена за автомобили от 8.00 до 17.00 часа на 25 юли и от 20.00 часа в неделя до 6.00 часа на 26 юли.

Ще се пропускат само коли със специален режим на движение – на Спешна помощ, пожарната и полицията.

В посоченото време пътят ще бъде асфалтиран и затварянето за този период се налага, за да може работата да приключи във възможно най-кратък срок – едно денонощие.

Ремонтът се извършва от ДЗЗД „Пътно поддържане област Благоевград".

Припомняме, губернаторът в Пиринско Николай Шушков проведе среща с регионалния министър Виолета Комитова за спрените ремонти на шест пътни участъка в региона.

Ремонтните дейности изненадващо бяха спрени от АПИ и това нагнети недоволството на гражданите и собственици на обекти, които заплашиха с протести.

Прекратени бяха още строителните дейности  на пътя Симитли-Брежани, Якоруда- Белица, Петрич-Габрене, Петрич-Първомай и Гара Белица - Белица. Губернаторът Николай Шушков вчера договори с регионалния министър ремонтите да продължат.

Участие в срещата, проведена в МРРБ, взеха и кметовете на Симитли и Банско Апостол Апостолов и Иван Кадев. Недоволството на гражданите представиха в МРРБ заместник-кметовете на Петрич, Белица, Разлог, Гърмен, Сатовча.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook