Затвор за ревнивец, изтезавал жена над 20 часа

15/08/2024 21:32 0 Коментирай

Брутален домашен насилник призна вина пред прокурор за по-лека присъда. Магистратите го наказаха с 3 години и 6 месеца лишаване от свобода. Изтезавал е жената, с която живее на семейни начала повече от 20 часа. Удрял я с дървена палка, ритал я с крака по цялото тяло, кълцал косата й с кухненски нож. Насилникът А. Лазаров е от Перник. Силно ревнувал половинката си, сочи той пред съда.

Районните магистрати в Перник постановиха 40-годишният изверг да изтърпи присъдата при първоначален строг режим в килията.

Тежкото престъпление перничанинът е извършил през декември миналата година. Жената е била държана под ключ и удряна многократно по тялото и главата с юмруци, ритници, с дървена палка и с руло от навити тапети. В резултат на побоя са й счупени носът и лакътна кост. От ударите и ритниците по тялото получила флебит и тромбофлебит, кратковременно мозъчно сътресение и множество хематоми и кръвонасядания. Жената е била и сексуално изтезавана, съобщиха от пернишкия съд.

По време на побоя мъжът я поливал с вода, за да е в съзнание, докато продължавал с мъченията. Докато издевателствал, я заплашил, че ще убие синът им, ако крещи или вика за помощ. Лазаров отправял и закани към родителите на жената и децата от предишния й брак. Пострадала е и нейната майка, коята се притекла на помощ.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook