Задържаха трима в Гоцеделчевско

27/01/2022 11:27 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Багер в коритото на река Места е останал без гориво. Собственикът му е подал жалба в гоцеделчевската полиция. Съобщил, че липсват 250 литра дизел, струващ над 500 лева. Ощетеният е от село Лъжница.

В ареста на управлението в Гоце Делчев са прибрани нарушители на пътя. В района на село Блатска полицейски патрул спрял за проверка "Ситроен Берлинго". Управлявал го 55 – годишен мъж от село Абланица. При проверка в масивите на КАТ станало ясно, че автомобилът е бил с поставени регистрационни табели, предназначени за друго превозно средство. Образуваното досъдебно производсво е за престъпление по чл. 345, ал. 1 от НК. За случая е уведомена прокуратурата.

На пътя между Гоце Делчев и разклона за село Дебрен, униформените проверили автомобил „Мерцедес“, управляван от 22-годишен водач от село Дебрен. Оказало се, че водачът Р. П. е дрогиран с амфетамини. Полицаите веднага дерегистрирали колата.

На ул. „Потока“ в Гоце Делчев свалили от "Мерцедес" пиян водач. 25-годишен гоцеделчевец карал с 1,57 промила алкохол, инфомираха от полицията.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook