Земеделци подкрепиха шутиран от Борисов лидер на ГЕРБ

20/09/2023 12:25 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

"В живота на всеки един от нас се налага да взимаме важни и трудни решения - дали са правилни или грешни, ще покаже бъдещето". С този коментар излезе публично лидерът на ГЕРБ Тодор Гюрев, отритнат от Бойко Борисов като кандидат за кмет в Кресна.

Гюрев намери подкрепа от "Обединени земеделци". Издигнат е за бъдещ градоначалник от формацията и председателката Петя Ставрева. Тодор Гюрев и част от актива на партията напускат ГЕРБ. Скандалната ситуация е заради тежката дума на Борисов да подкрепи за пореден мандат Николай Георгиев, който пък преди месеци напусна БСП.

"По-важното е след тези решения да можем да погледнем с чиста съвест хората в очите! Да запазим своите принципи, морал и достойнство. След взетото решение на ИК на ПП ГЕРБ, аз и голяма част от екипа ни, няма как да останем при поставените ни условия и ще продължим по своя път самостоятелно. Благодаря на Петя Ставрева, която безусловно ни предостави възможността да участваме на местните избори с тяхната регистрация", заяви Тодор Гюрев.

На предстоящите избори Той ще участва с листа, ще има и кандидати за управници в село Долна Градешница - Милка Ристевска.

Кандидати за общински съветници са Тодор Гюрев-водач, Димитър Лазаров, Валентина Таскова, Борис Иванов, Людмила Въчкова, Диана Панталеева, Надежда Георгиева, Евгени Тодоров, Антон Георгиев, Веселин Костадинов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook