Земеделски шеф, адвокат и хотелиерка в кметска надпревара

23/09/2023 13:34 2 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

След дълго отсъствие от изборната надпревара в Югозапада, Български Демократичен Съюз "Радикали" издигна кандидат за кмет и общински съветници. 

На свое заседание Общинската избирателна комисия в Петрич регигристрира Илиян Ушев за бъдещ управник в южния град. Ушев е бивш управител на петричкото водно дружество, но бе уволнен от местните съветници за несправяне с работата и натрупани значителни парични задължения. Веднага след детронирането му под крилото го взе червената шефка на "Земеделие" в Благоевград Мария Захова. Тя назначи Ушев за ръководител на земеделската служба в Петрич, на мястото на сваления заради злоупотреба с европейски средства Илия Пашов.

Радикалите са регистрирали и листа за съветници. Водач е Илиан Ушев, следват Никола Попов, Атанас Попов, Марио Трендафилов, Александър Костов, Костадин Груев, Венцислав Попов, съобщиха за Еновина.

 За вота на 29 октомври са допуснали и кандидат за кмет на Петрич от ИТН. Това е адвокат Любомир Георгиев. На предишни избори той беше от "Възраждане" и подкрепен от БСП. За едно от най-големите села в Петричко - Кърналово, се бори управителка на хотелски комплекс. Персиана Колечева получи удостоверение за регистрация. Издигната е от "Български гласъ". Корчева е ново лице в политиката. Управлява хотела на Марио Минев, известен като Човека митница. неговият сил Любчо Минев също е кандидат за кмет в Петрич от ДПС и с подкрепата на БСП.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Драган -
    Бивша управителка уволнена заради системни кражби.
  2. Драган -
    Бивша управителка на хотел,уволнена заради системни кражби.

Социално

новини благоевград facebook