Жените в ГЕРБ - Благоевград избраха ново ръководство

30/01/2022 17:40 0 Коментирай

Избраха ново ръководство на женската организация в ГЕРБ - Благоевград. Предстои утвърждаването от Изпълнителната комисия на партията.

За областен координатор на структурата са женската структура са направени две номинации. Издигнати са Мария Данчова, досегашен организационен секретар на ЖГЕРБ в Благоевград и на настоящата ръководителка Адриана Мелниклийска.

За организационен секретар бе номинирана Зорница Авгинова от организацията в Петрич. Девет бяха направените номинации за членове на Управителния съвет на структурата, представители от различни общини.

Отчет на дейността на ЖГЕРБ в област Благоевград представи Росица Димитрова, в който бяха отбелязани значими събития и ключови моменти от работата на всички общински организации.

„Жени ГЕРБ можем да се обединим и да работим за разрешаване на значими проблеми, като насилието над жените и деца, за равнопоставеност, да спрем омразата, която в България стигна до нечувани размери през последните две години”, каза председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова. По думите й въпреки атаките срещу ГЕРБ, партията е стабилна, текат процеси на обновление, но хората с опит имат важно място.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook