Жертва и петима ранени по пътищата в Пиринско

29/07/2022 10:06 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Петима са ранени за денонощие в Благоевградска област. Има и жертва на пътя, информираха от полицията.

На кръгово кръстовище автомобил "Мазда" с 18-годишна водачка от Разлог,  се е блъснал в бордюр и пътен знак в село Баня. Момичето е с фрактура на кост на глезена. Направената й проба за наличие на алкохол в издишания въздух е с отрицателен резултат.

Загинала е 54-годишна на пътя от Добринище към Гоце Делчев. Автомобил „Пежо“, шофиран от 56-годишен водач варненец, излязъл извън платното и се ударил в крайпътно дърво. Починала е спътничката му. Мъжът и 17-годишен младеж били закарани в гоцеделчевската болница.

На улица „Свобода“ в Сандански е станал сблъсък между „Фиат Дукато“ с 65-годишен водач от село Склаве и "Мерцедес", управляван от момиче на 19 години. Тя е от Сандански. Причината е неспазена дистанция. При удара едната кола отскочила и тогава била блъсната 19-годишна санданчанка, която пресичала на пешеходна пътека. При инцидента, с болки във врата е пострадала водачката на лекия автомобил „Мерцедес“, а пешеходката е получила нараняване в областта на таза. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook