20 таекуондисти спечелиха 50 медала

05/06/2022 15:40 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Таекуондисти заслужиха обществено признание, след като се завърнаха от международен турнир с 50 медала. 20-те шампиони от ТК "Чо Елит" бяха отличени на първенство в Сърбия, където се бориха за "Астерикс Къп". В родния им Разлог ги посрещна временният кмет Венцислав Гърменов.

Гърменов поздрави всички призьори, пожелавайки им още много успехи. В знак на подкрепа им подари символично каски и чорапи с датчици, които да подпомогнат тренировъчната дейност.

Освен емоциите от изминалото състезание, на срещата бяха споделени и нуждите на младите таекуондисти, както и евентуално организиране на открито спортно състезание. Общинарите в Разлог ще им окажат съдействие за бъдещето развитие и популяризиране спорната дейност на клуба.

Състезателната дейност на местния клуб към момента е свързана с представяне на международно ниво. Десетки деца всяка година взимат участие в състезания по олимпийско таекуон-до извън страната, носейки в Разлог редица отличия. В последната си проява, водени от главния си треньор- шампионката Асения Пулина, мериха сили с 1500 представители на 16 държави.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook