Акция "Антидрога" в Благоевград и Сандански

06/06/2022 13:42 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Четирима са задържани за притежание на наркотици.

На улица Трети март" в Благоевград полицаите от Първо управление спрели за проверка "Фолксваген Голф". Управлявал го 38-годишен дупничанин.

С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотично вещество. Извършили обиск в дома му, нает в Благоевград. Там имало пакетчета с амфетамини.

На булевард "Димитър Солунски“ в Благоевград са задържали 21-годишен албански гражданин. У него униформените са намерили и иззели пликче с марихуана. Той е студент в благоевградски университет.

В Сандански са арестували млада жена. Пътувала в автомобил „Форд Фокус“, управляван от 29-годишен от Сандански. Проверили ги на ул. „Лилянски път“.

В хода на претърсването 31-годишна пътничка в автомобила е пуснала на пода в автомобила пликче с кокаин. Тя е задържана със заповед за задържане до 24 часа.

Както вече информирахме в ареста на полицията е 33-годишен от Симитли. Той превозвал в колата си "Фолксваген" килограм 119 грама хероин и пакетче с кокаин. Наркотичната практа получил в Сандански.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook