Произшествия край Разлог, Гоце Делчев и Симитли

06/06/2022 14:03 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

51-годишен е пострадал  на улица "Христо Ботев" в Разлог. Блъснала го с автомобил "Фиат" с 34-годишна зад волана. Водачката е от Якоруда. По данни на полицията, пешеходецът е пресичал неправилно. Първоначално го настанили в разложката болница, но часове по-късно го закарали в столичния институт "Пирогов". Получил е тежка контузна рана на главата.

В гоцеделчевското село Кочан, автомобил „Опел Вектра“ с 19-годишен водач от селото, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал колесен трактор. Карал го мъж на 52 години от същото село. Водачът на трактора е пострадал с контузия в областта на главата и тазобедрената става, а водачът на лекия автомобил – с контузна рана на главата. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на лекия автомобил е отчела 2,04 промила, съобщиха от полицията в Гоце Делчев.

На пътя между разложките села Долно Драглище и Баня, „Пежо“ с 18-годишна шофьорка от столицата се блъснал в еластична ограда , излязъл е в страни от пътя и се е преобърнал. Водачката е пострадала с разкъсно-контузна рана на главата. Пробата за наличие на алкохол в издишания от нея въздух е отрицателна.

На улица „Предел“ в Симитли, лек автомобил „Опел Астра“ с 35-годишна водачка от петричкото село Първомай, извършвайки неразрешено завиване на ляво е блъснал неправилно изпреварващ мотоциклет „Ямаха“. С охлузна рана на предмишницата е пострадал мотоциклетистът. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Бързо производство за извършено престъпление по чл. 343 от НК е образувано срещу 36-годишна от село Огняново. Младата жена управлявала "Мазда" с 2,34 промила алкохол. Предадена е на прокурор.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook