Арестуваха насилници, сред тях и млада жена

07/08/2023 11:23 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Четирима мъже и млада жена са задържани след актове на насилие и вандализъм, обобщиха от полицията.

21-годишен е бил нападнат и бит в петричкото село Първомай. В района на железопътната гара в Петрич към него се приближили трима непознати. Единият от тях го заплашил с с нож. След употреба на физическа сила му отнели мобилен телефон. Веднага след оплакването му в петричката полиция били спипани двама мъже на 22 и 35 години от Петрич и 22-годишен мъж от гоцеделчевското село Дъбница. Предадени са на прокурор.

В Благоевград са задържали 26-годишна жена от Петрич. Тя е потрошила два автомобила, паркирани пред хотел "Омон" над благоевградския квартал "Еленово". Един от автомобилите е на бившия приятел на петричанката Валентина. Спукала и гумите на "Мерцедес"-а му. Мъжът бил с друга жена. Тя пътувала с "Ауди". Разярената увредила и нейната кола. По случая се води наказателно дело. Извършителката е в ареста за денонощие.

Полицаите в Сандаски са вкарали за 24 часа в ареста мъж от село Ново Делчево. 36-годишният е отправил отправил закани с убийство на жена от същото село. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.144, ал.3, вр. ал.1 от НК.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook