Откриха наркоплантация, автомобил, секач и крадец на три кутии цигари

07/08/2023 11:54 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Нива с канабис са разкрили полицаи след получен оперативен сигнал. Намерили в имот 58 корена от наркотичното растение. Общото тегло на марихуаната е близо 107 килограма, информираха от петричката полиция. Към момента обаче не е ясно кой е засадил и отгледал канабиса в местност над Петрич.

40-годишен мъж от разложкото село Баня е обвинен за нелегална сеч. В местността „Куриите“ край Баня е отсякъл 17 дървета бял бор. Не е имал позволително от горските. Ще бъде съден по бързата процедура.

Гоцеделчевските полицаи са открили краден автомобил. Жител на село Дебрен е съобщил, че "Пежо"-то му е изчезнало от тротоара пред къщата. Бил забравил ключовете на таблото. Униформените предприели  Органите на реда са предприети незабавни действия, в резултат на които автомобилът бил открит катастрофирал в дере на пътя между селата Лещен и Гърмен. Автокрадците са четири непълнолетни момчета, три от които от Дебрен и едно от Гоце Делчев. Петричките криминалисти са разкрили крадец на три кутии цигари. Освен тя от магазина в село Кавракирово липсвали 34 лева. Зяадържали за 38-годишен кавракировец.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook