АТАКА: Избирателните списъци са с 600 000 фантома

15/01/2021 16:52 0 Коментирай
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Скриха от българските граждани факти за мъртви души в избирателните списъци, съобщиха АТАКА.

"От името на ръководството на партията благодарим и изказваме своето възхищение към бившия шеф на ЦРУ господин Дейвид Петреъс и братя Домусчиеви, настояща агентура на ЦРУ, за висшия пилотаж в цензурата, който демонстрираха на 12 януари, при отразяването на консултациите при президента", коментираха хората на Волен Сидеров.

"Не сме предполагали, че е възможно да се представи диалог, в който една от страните изобщо да отстъпва от кадър. В противоречие с журналистическия професионализъм, телевизията отряза от кадъра представителите на ПП АТАКА Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов и не представи пред аудиторията си изобличаващите факти, че в българските избирателни списъци има 600 000 фантома и държавната агенция „Информационно обслужване”, която пресмята крайните резултати на изборите е изцяло затворена и непрозрачна структура", сочат атакистите в официална позиция.

Публикуваме я без редакторска намеса:

В случая смятаме, че са нарушени следните членове от Конституцията на Република България:

Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.

Чл.41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация.

(2) Гражданите имат право на информация

Чл.39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово-писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

Явно Нова телевизия работи по детайлен, подреден план за цензура кой да се показва и кой не в българския ефир.

България е на 111-то място по свобода на словото в света, нареждайки се дори след Гвинея. Дали тази позорна позиция не е факт заради медии, собственост на бивши директори на ЦРУ и местни олигарси?

Очакваме да вземете отношение и да изразите официална позиция по възникналия казус с медийното заглушаване на парламентарно представена партия в държава-член на Европейския съюз.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook