Бивши министри подкрепиха Андон Тодоров за кмет на Благоевград

20/05/2021 17:51 0 Коментирай

Четирима бивши министри от правителството на ГЕРБ подкрепиха категорично кандидатурата на Андон Тодоров за кмет на Благоевград.

В зала "22 септември" пристигнаха силовият Младен Маринов, ексздравният Костадин Ангелов, Деница Сачева и бившият вицепремиер Томислав Дончев.

Официално парламентарният шеф Андон Тодоров подаде оставка от поста. Напуска ОбС и като съветник.

Подкрепеният от ГЕРБ Тодоров резюмира програмата си за управление на Благоевград, с която ще се яви на извънредните избори на 27 юни. 

В залата беше целият партиен актив на ГЕРБ в Благоевградско. Сред говорителите бяха бившият губернатор и експарламентарен шеф Костадин Хаджигаев, уволненият вчера управител Бисер Михайлов, областният лидер и евродепутат Андрей Новаков, а също и предишният ръководител на партията в града и бивш депутат Йордан Андонов.

Андон Тодоров представи част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата му. Срлед тях са Димитър Ирибозов, зам.-областният управител Иван Стоянов, д-р Елина Смилкова.

Както вече информирахме, от Изпълнителната комисия на партията отхвърлиха номинирания за кандидат-градоначалник Ивайло Златанов - началник на образователния инспекторат в Пиринско. 

https://www.youtube.com/watch?v=0bvL6__5HJU

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook