Социалистите в Благоевград издигнаха кандидат-депутати

01/09/2024 14:02 4 Коментирай

БСП - Благоевград номинира кандидат-депутати за изборите на 27 октомври. По време на проведена днес конференция издигнаха председателя на общинската организация Веселен Христов, Христо Шомов - лидер на младежите и Николай Шушков, който на миналите местни избори беше кандидат за кмет в Благоевград.

От партийната организация потвърдиха, че и тримата са дали съгласие за вклюване в листата. Следва обаче съгласуване на кандидатурите пред Областния съвет в Пиринско. С много номинации от първичните организации в Благоевградско е и областният лидер на социалистите Валери Сарандев.

Въпреки напрежението в червените редици, подклаждано от бившия председател Любен Милев, до конфликти днес не се е стигнало.

"Конференцията протече по устав. Гласувахме отново самоизключването на съветника Иван Станчев. Реално той се самоизключи още след вота миналата година, тъй като бе участник в друга партийна листа. Влезе в ОбС - Благоевград от "левицата". На заседание тогава това бе санкционирано от благоевградските социалисти, но това не е било умишлено протоколирано от Милев", заяви за Еновина настоящият партиен лидер Веселин Христов. Той подчерта, че конференцията е по-висш орган и заради това самоизключването на Станчев бе подложено за повторно гласуване.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Жоро -
    Вирно ли наглия крадец на общински земи Станчев са го изключили от бсп , малко му е трябва и прокуратурата да го емне сега
  2. Окото -
    Шушков ли прочетох?! Стар мерак на доказан апаратчик!!!
  3. Хохихи -
    Да не луд да се връща при такива идиоти
  4. Хихи -
    Тъпото и нагло парче Станчев приключи , а се хвалеше по града че щял да се връща в БСП

Социално

новини благоевград facebook