БСП - Благоевград се регистрира за вота

26/09/2023 15:51 0 Коментирай

Социалистите в Благоевград регистрираха листа за общински съветници. В ОИК документите представи днес пълномощникът на БСП Николай Бошкилов. Той е и водач за следващ местен парламент. Бошкилов вече беше част от ОбС-Благоевград. Той е бивш депутат.

В листата не фигурират председателят партийната организация Любен Милев, а също и активистите Владимир Пандев, Мария Захова, Иван Станчев. Това е решението на Корнелия Нинова и на Националния съвет. Причината е, че са се "заигравали" с други политически субекти. На челни позиции в листата са настоящите съветници - Милан Богдански, Веселин Христов. Регистрации получиха още Кремена Драганова, Георги Монев, Тодор Крънджилски. Участниците са общо 25.

Както вече информирахме, БСП - Благоевград подкрея издигнатия от Инициативен комитет кандидат за кмет Николай Шушков - предишен губернатор и бивш заместник-министър в МРРБ. БСП участва в изборите на 29 октомври и с регистрирани кандидат-кметове в няколко села. За гласовете в Логодаж се бори досегашният управник Пламен Червенков. Кандидат за Лешко и Българчево са настоящите Галина Велкова и Елена Стойчева. Кирил Ивановски е кандидат за село Дренково. Добрина Гелинска получи регистрация за кметската кампания в село Падеш, а Борислава Георгиева за село Бело поле.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook