Дами на токчета се надпреварваха с автопилоти /снимки/

07/04/2024 15:21 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Наградиха победителите в традиционното рали "На високи токчета". Дамите зад волана допуснаха за първи път в състезанието да се включат и мъже.

Ралито се проведе на парк "Македония" в Благоевград. Участваха 11 женски отбора от областния център, София, Кюстендил, Велико Търново и казанлък.

Надпреварата за призовите места бе оспорвана и емоционална. Организаторите от клуб "Диамо" допуснаха мъжки екипажи, предизвикани да покажат покажат умения зад волана и да подобрят най-доброто време на дамските отбори. Резултатите от скоростното им шофиране обаче не не бе отчетено в крайното класиране, тъй като участието им бе в подкрепа на инициативата.

Съорганизатори на благоевградския автоклуб са Общината и Доброволно формирование „Георги Измирлиев – Македончето“. Премина под надслов „Ние шофираме с отговорност“. Всички състезателки на високи токчета демонстрираха прецизно шофиране с паркиране - преден и заден гараж, както и слалом между конуси. Сред атрактивните беше Ина Николова от столицата с трабанта „Пеперудената фея“.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook