Даряват пари в Добринище, Банско, Струмяни и Микрево

27/09/2024 08:58 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Дарителски кампании се провежда в Банско, Добринище, Струмяни и в Микрево. Роднини на нуждаещи се от лечение молят за финансова подкрепа.

"Едно дете, което има нужда от помощ - нашата помощ. Ники се се нуждае от пари за операция, но родителите му ги нямат", призовават в социалните мрежи жители на санданското село Микрево. Подкрепят ги и състрадателни хора от Струмяни. "Ники има вроден проблем - “акушерска ръка”. Колкото по-навреме се оперира, толкова по-успешен ще е резултатът от операцията. Той е едно слънчево дете. Родителите му са свестни хора - от село Микрево. Аз ще даря по сметката, моля всеки от вас да даде дори и малко", умоляват роднини на семейството.

Банкова сметка: BG11STSA93000018193891, Банка ДСК
титуляр Димитър Чолев (таткото).

Спешен зов за помощ отравиха и от Добринище. Петър Власев от града се нуждае от спешна бъбречна трансплантация, която ще бъде извършена във Франция. Донор ще бъде неговата съпруга Мария. Операцията се поема от Здравната каса, но семейството има нужда от средства за покриване на ежедневните си разходи по време на тримесечния престой в чуждата държава. "Приятели, нека отново обединим усилията си и покажем, че сме съпричастни със страданието на другите!Нека да помогнем на Петър да се завърне здрав в родния си град", призоваха близките на семейството. Дарителски кутии са разположени в Добринище и в Банско. Те са в няколко супермаркета, книжарница и в аптека.

Фондация "Банско за теб"посочи местата за парични дарения: супермаркет "Йоанна", магазин "Corner Market", супермаркет "Липев", супермаркет "Петлов".
В Банско можете да дарите средства в кутиите, поставени в книжарница Техно Офис, аптеки "Баряков", магазин "Модератор" и супермаркет "Примус".

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook