Делян Пеевски с портрет на Левски в Пиринско

03/06/2024 16:33 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Изненадаха лидера на ДПС Делян Пеевски с портрет на Васил Левски и саморъчно тъкани тъкани подаръци по време на визита в Пиринско.

Посрещнаха го подобаващо с питка и мед хората в най-красивото и самобитно село Рибново. Кандидатът за депутат от Благоевградска област заяви, че винаги могат да разчитат на неговата подкрепа и на ДПС, за да може населените места да бъдат привлекателни за младите хора, за да остават да живеят там и да не напускат страната.

Пеевски бе придружаван от зам.-председателя Йордан Цонев, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, народният представител Елхан Кълков, кметът на Рибново – Мустафа Иса, общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов и Якоруда - Мехмед Вакльов, а също и от останалите в листата Ибраим Зайденов, Фатима Йълдъс, Ахмед Вранчев, Ерик Фейзиев, Шабан Хаджиоли, Мустафа Сирачки, Милена Бунцева, Къдри Инузов, Атидже Манзурска, Иман Вакльова, Мелиха Акбулут, Росица Медарова, Айше Мазгалджиева, Асим Чауш, Стойчо Ризов, Яхя Сантур, Суат Кунгьова, Кадрие Джамбазска, Симеон Ангелов и водача на листата на ДПС в Кюстендил Николай Златарски.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook