Голфъри от Американския университет дариха пари за ехограф

27/09/2021 15:13 0 Коментирай

Студенти, преподаватели от Американския университет в Благоевград дариха 3500 долара за разложката болница. Над 50 голфъри се включиха благотворително в традиционния турнир на АУБ на игрището край Банско.

Сред тях бяха и представители на дипломатическите среди. Играха благотворително. С дарените пари ще се покрият разходи за ехограф в разложката МБАЛ.

"В момент, когато целият свят е изправен пред безпрецедентна криза, е особено важно да има високообразовани хора. Америкнаският университет в България вече 30 години работи с мисия да обучава бъдещите лидери, които да променят света към по-добро. В същото време ние ясно разбираме колко важно е да допринасяме за благополучието на общността като цяло. Изключително съм щастлив, че тази година ще разделим набраните по време на голф турнира средства с болницата в Разлог. Ето защо искам да благодаря на всички участници и дарители в турнира. В тези предизвикателни времена е повече от важно да се подкрепяме и поддържаме взаимно", коментира президентът на АУБ Дейвид Еванс.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook