Градоначалници се съревновават за онлайн гласове

04/09/2023 13:09 5 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Избират онлайн "Кмет на годината". Гласуването е до 14 септември. Градоначалници от Югозапада се състезават в няколко категории. За приз "Малка община" участват Белица, Симитли, Струмяни, Банско, Кресна, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово. В категорията „Средна община“ подкрепа на жителите търсят санданският кмет Атанас Стоянов, петричкият Димитър Бръчков, гоцеделчевският Владимир Москов. Фаворит е Атанас Стоянов, който вече има гласове в своя полза от санданчани за свършеното през мандата.

Благоевградският Илко Стоянов е в категория "Голяма община". Всеки може да подкрепи участниците и в двете основни категории „Кмет на годината“ и „Кмет на гражданите“ като подкрепите някой от кметовете от област Благоевград.

На всеки 24 часа можете да гласувате от един и същ имейл. Гласуването за „Кмет на годината“ за мандат 2019-2023 започна днес. В година на местни избори конкурсът, организиран от кmeta.bg, по традиция обхваща целия изтичащ мандат на местните власти. В надпреварата са всички 265-има кметове на общини в страната. Изключение тази година е направено за 4 общини. Сред тях са Разлог и Якоруда, тъй като Венцислав Гърменов и Беди Осман бяха назначени временно.

Категориите в конкурса “Кмет на годината” за мандат 2019-2023 са: "Кмет на годината", "Кмет на гражданите", "Смарт сити", "Зелена община, "Градска среда, "Туризъм и култура", "Спорт и младежки политики".

Напиши коментар

Коментари

  1. До Ревански -
    Якоруда не ви иска Беди и Карафеиз и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
  2. Ло -
    Тръчи Лажи първенец по лъжи ще получи медал
  3. Кире -
    Ей Кафяв кво правиш ти там я марш у Брежани
  4. Петър -
    Кафявия кмет трябва да спечели награда и то първа за некадърност! Няма такъв злобен и отмъстителен индивид! Бил е досега в 5 партии ,а говори за последователност! Жалък,и мръсен в дъното на гнусната му душичка!
  5. Жури -
    Наш Кафяво и той ли барабар с мъжете за медал ще се бори

Социално

новини благоевград facebook