Задържане под стража за водач, преследван 150 километра и блъснал патрулка

04/09/2023 12:07 2 Коментирай
Снимка МВР Снимка: МВР

Магистрати решават дали да оставят за постоянно в ареста водач на "Мерцедес", преслеван от полицаите близо 150 километра. 41-годишният не се подчинил на униформените и карал лудо от Банско до Кюстендил. Прокуратутрата настоява за "задържане под стража" спрямо Илиян Тодоров.

Както подробно информирахме, кюстендилецът катастрофира между кюстендилските села Багренци и Нови чифлик преди две денонощия. Пътят бил осеян с шипове, поставени от полицаите, които били помолени за съдействие от Областната дирекция на МВР в Благоевград. В крайна сметка автомобилът се ударил в дърво, а преди това блъснал полицейска патрулка.

При удара са били наранени двама от служителите. Те са получили веднага лекарска помощ. Оказа се, че кюстендилецът е познат на прокуратурата и полицията. Илиян Тодоров е предизвикал инцидент преди месеци в автомивка в Кюстендил. Преди да се проведе гонката между двете области, същият е застрашил живота на участници в международното състезание по колоездене в Разлог. Навлязъл е в зоната на колоездачите и не се е подчинил на подадените от полицията сигнали да спре автомобила.

Напиши коментар

Коментари

  1. До ГЕРБ Якоруда -
    Марио Асьов за кмет и той посочва кметове за населени места. 100% победа. Тези пиявици са за изхвърляне и от града и от селата. Покажи им че можеш момче и стани освободител на Общината. Явно другите толкова си могат.
  2. camorata -
    Савов,Варадинв и Чалев от РУ Дупница пазат дилърите на дрога не ги закачат корумпирани ченгета нон стоп се продават дроги те минват и се прават че работат.Дигнете им заплатите Венци си чака шезлонго у яхиново

Социално

новини благоевград facebook