Инциденти в Благоевград и край Разлог

13/08/2024 16:04 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Дрогиран благоевградчанин катастрофира с "БМВ". 46-годишният, чието име полицаите не съобщават, е ударил колата си в "Нисан", управляван от млад мъж на 29 години. Той също е от Благоевград. Инцидентът е станал на булевард "Свети Димитър Солунски". Няма пострадали. Насесени са материални щети. Тестът на по-възрастния е положителен за наркотично вещество.

Друг благоевградчанин, употребил наркотици, са задържали в полицията за денонощие. Тествали го на улица "Джеймс Баучер". Той е на 19 години. Автомобилът му "БМВ" е на паркинг в полицията. сезирана е прокуратурата в Благоевград.

В разложката болница са настанили млад шофьор. Пострадал е след инцидент на пътя, примесен с физически сблъсък зради отнето предимство. Нападнал е 47-годишен от разложкото село Баня на централна улица, който шофирал "Опел Комбо". Счупил му страничнотоогледало и ритал вратата на автомобила. Агресорът е от Костенец. За да се предпази жителят на Баня потеглил, но младият се хванал за дръжката и ударил опонента си в главата. След няколко метра нападателят се забил в в паркиран автомобил "Рено". Получил е фрактура на глезена.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook