Индустриалният парк в Симитли е пред изграждане

19/02/2021 16:00 0 Коментирай

Първият Индустриален парк в Югозапада ще е в Симитли. Предстои изграждането му в района на бившите военни погреби в местността "Горна Драчевица. Това ще доведе до откриване на нови предприятия, цехове и други зони за бизнес, съответно нови работни места за хората в Симитли и останалите населени места в общината.

Правителдството даде съгласие за апортирането на 153 декара имот в капитала на Национална компания" Индустриални зони". Това дава зелена светлина за първия по рода си парк.

"Изграждането на Индустриален парк в Симитли ще позволи в нашето населено място да бъдат построени нови предприятия, фабрики и заводи. Дебело искам да подчертая, че това е единствената нова Индустриална зона, която предстои да бъде изградена в нашата област от „Национална компания индустриални зони” ЕАД. Радостен съм да Ви споделя тази новина, особено след като вече сме провели предварителни разговори с потенциални инвеститори, които са готови и искат да инвестират, и да развиват своя бизнес в Симитли", обяви депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов в социалната мрежа.

Особено важно е да знаете също, че всички потенциални инвеститори, които искат да откриват свои производства у нас, първо се свързват с „Национална компания индустриални зони” ЕАД, която от своя страна им предлага най-подходящите места за бизнеса, който искат да развиват, така че със сигурност тепърва ще има и още много хора, които ще искат и на които ще бъде предложено да инвестират в Симитли", обясни Апостолов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook