Избират най-добрите спортисти, треньори и отбори

14/01/2024 14:02 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Избират най-добър спортист, треньор, отбор и състезание на годината. Призовете ще се връчат на 19 януари.

Церемонията е от 18.00 часа в зала "Неврокоп Арена" в Гоце Делчев, информираха от Общината. Както всяка година, така и тази, спортните клубове в града  излъчиха своите номинации за „Спортист на годината 2023“ в определените категории - Спортист на годината, Спортист на годината до 18 години – юноши, Спортист на годината до 18 години – девойки, Треньор на годината, Отбор на годината и Спортно състезание.

Победителите се определят чрез гласуване от комисия, която включва – представители на всички спортни клубове в общината, членовете на постоянната комисия по спорта в Общинския съвет, както и представители на местните медии.

За Спортист на годината са номинирани Костадин Кърджалийски, Борислав Василев от СК "Кайтен", Георги Хаджиев от СК „Ронин" и Асан Имамов от Корница.

 

Номинираните сред юношите са Никола Мутафчиев, Александър Заемджиков, Никола Спиров, Васил Георгиев, Шафкет Сариев, Сунай Робев, Шукри Дренчев. Всички те са състезатели по борба, карате и футболисти.

 

При девойките за приза се състезават Ивайла Павлова, Надежда Пеева, Деана павлова, Рабие Нафузчи, Фатме Кичукова, Цвети Касова, Михаела Пулева. Момичата са състезателки по плуване, борба, гимнастика.

За Треноьор на годината са номинирани Лазарина Димитрова, Ванеса Сохейли, Иван Разменов, Андон Калайджиев, Стоян Златев, Габриела Шопова, Илия Павлов, Бисер Таиров и зорница Мълчанкова.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook