Лидер на ДПС обеща прогрес и толерантност

14/01/2024 14:47 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Преизбраха за нов мандат областен председател на ДПС. Обеща права, свободи, инвестиции и прогрес.

"За първи път имаме шанс да направим ДПС фактор в област Кюстендил", заяви Виколай Златарски. В социалните мрежи той публикува снимки от отчетно-изборната конференция в Кюстендил. На нея присъстваха кметовете на Дупница Първан Дангов и на Бобов дол Елза Величкова, а също градоначалникът на Белица Радослав Ревански. Официален гост беше евродепутатът Илхан Кючюк.

"Никога досега не сме имали тази възможност. Когато приех преди малко повече от година отговорността за област Кюстендил, възприех, че това е моята мисия, да направя подходяща среда за идеите на либерализма: защита на правата и свободите на личността, социалният прогрес и толерантността. И най важното за мен да направим региона си по добро място за нашите деца. Ние пишем историята на ДПС в област Кюстендил", заяви Николай Златарски, който е от Дупница.

"Удвоихме резултата от парламентарни избори и утроихме резултата от местни избори. Екипът който направихме, доведе след себе си още членове, симпатизанти и поддръжници", изтъкна Златарски и благодари на жителите в Кюстендилско.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook