Камбитов: На лъжата краката са къси

14/02/2020 17:12 2 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов упрекна медии, работили срещу него. Не посочва кои са те, както и авторите на злонамерени публикации.

Вероятно се е почувствал засегнат от неблагодарността им, тъй като някои от тях са получавали пари от Общината по договори за информационно обслужване през годините на неговото кметуване.

Камбитов заяви публично в социалната мрежа, че сега същите медии удобно мълчат.

"На лъжата краката са къси", обърна се с пословица към новото кметско ръководство Атанас Камбитов, визирайки разпространени от екипа на градоначалника Румен Томов данни за финансови злоупотреби, свързани с източване на общински пари за бонуси на бившите управляващи в Благоевград.

Публикуваме изявлението на Атанас Камбитов без редакторска намеса:

Едни хора и едни медии две години преди изборите всекидневно тиражираха лъжи и простотии по мой адрес. Същите тези, три месеца след изборите продължават в този дух. Ще го кажа съвсем простичко - всички цифри и твърдения, които се изнасят са лъжа и са извадени от контекста.

Всичко това подлежи и е проверено от съответните институции. Само че, когато излезнат резултатите, a те са, че няма никакви нарушения, същите тези удобно мълчат. 

На сегашното ръководство на Общината ще кажа - спрете да лъжeте и да се криете зад гърба на екипа „Камбитов“, оправдавайки собственото си бездействие и незнание. Истинските проблеми не са в наследството от екипа „Камбитов“, а в това , че в момента нищо не се случва и не се работи, и хората много скоро ще го разберат. На лъжата краката са къси!

Напиши коментар

Коментари

  1. Julio -
    Е ти като много работе каква файда
  2. Гражданин -
    Камбитов ти не беше китка за мирисане ама тоя новия кмет за нищо не става

Социално

новини благоевград facebook