Камбитов призна кой от кандидатите за кмет на Благоевград подкрепя

10/06/2021 17:39 8 Коментирай

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов, който не пожела да се яви на извънредния вот на 27 юни, играе ролята на сив кардинал. Той призна публично кой е фаворитът му от седемте кандидати за градоначалници.

"Както и на предишните местни избори, така и сега, някои, определено ограничени хора, се опитват да градят изборната си кампания на мой гръб. Явно още не могат да ме преживеят. Едни се оправдават с миналото, разпространявайки откровени лъжи, други хвърлят неистови усилия да ме „пришият“ към определен кандидат за кмет", публикува Камбитов в социалната мрежа.

"На същите искам да им кажа едно – едва ли кампанията анти-Камбитов е най-добрият им ход. Да не забравят, че въпреки всички клевети спрямо мен, повече от 14 000, през 2019 година гласуваха "за" всичко това, което екипът „Камбитов“ направи по време на двата мандата. Не знам дали някои смятат, че със сътворените от тях интриги вредят на определен кандидат, но подозирам, че сметките им няма да излязат", предрече Атанас Камбитов.

"Истината е, че са много хората, които искат да се върне, това което се правеше и се случваше в Благоевград до преди две години, защото сега от него няма и следа! Аз зная кои няма да подкрепя, защото доказаха че НЕ могат! Ще подкрепим разумната алтернатива", обяви Камбитов, който за втори път се бори за гласовете на благоевградчани като кандидат-депутат от партията на Цветан Цветанов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Рик -
    Дончо първи Камбитов(Илко)втори .. .. Томов шести Това ще е подредбата на първи тур
  2. Василев -
    Жалко мислех че Стоянов е свестен но се оказва кукла на конци на мошеници същия като Томов
  3. Обс -
    Стоянов май ще се окаже селски тарикати и кмет и депутат е как бе стават тия неща
  4. Подкрепям ! -
    Така е. Дончо може да е всекакъв обаче напусна съвета и председателското местенце.
  5. Брежанец -
    Срам си рашетар и никакъв професионалист не си-гледаш само изгодата. Ако искаше да стане кмет и да ръководи града-защо се натиска и за депутат или което стане-това
  6. Питов -
    Илко Илко защо бе момче си се обвързал с тия айдуци ще те провалят със сигурност.Лично мен ме изгуби като глас.
  7. Съветник -
    И двамата с кандидата да внимават, че парите на спонсора им са прокълнати!!!
  8. Лелее -
    Мислех да гласувам за Илко Стоянов но след тази откровеност твърдо НЕ.Дончо ще спечели щом Зарята подкрепя Илко

Социално

новини благоевград facebook