Кандидат-кмет на Благоевград нарече екипа "Томов" некадърна и нагла дружина

11/02/2021 16:20 0 Коментирай

Участвалата в кметската надпревала на миналите избори - Людмила Костадинова, определи управление на благоевградския кмет Румен Томов като некадърно. Костадинова е възмутена от разпореждането на кметската управа за паркирането в Синя зона в града и харченето на обществени пари за "всевъзможни налудничави тъпотии". 

Людмила Костадинова нарече публично управниците "нагла дружинка от рекетьори". Тя публикува в социалната мрежа и снимки с впечатляващи дупки и потънали шахти на няколко улици, попадащи в зоната за платено паркиране.

Публикуваме позицията й без редакторска намеса:

"ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ НА УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИЯ КМЕТ ТОМОВ И НЕКАДЪРНАТА МУ НАГЛА „ДРУЖИНА". Уважаеми съграждани и управници на Благоевград,доскоро си мислех,че единствената новост, която ни донесе настоящият кмет бяха обесените по дърветата Пижо и Пенда /от миналия март/, което повече приличаше не на празнична украса, а на зловещ Вуду ритуал.

ДА, ама не...Нова година-нов късмет! Дойде време и на новите изисквания за паркиране, касаещи хората живущи в района на така наречената „Синя зона“. За да получиш талон за безплатно паркиране пред дома си до сега беше достатъчно автомобила и собственика му да са регистрирани на адрес попадащ в съответния район. Регистрацията по лична карта е легитимна за полицията, за нотариуса, за избори, но не и за полуграмотната кметска управа.

Ако лично не си собственик на жилището, което обитаващ, ако е на родителите ти, на човека с когото живееш или наето, длъжен си да представиш като доказателство специална декларация подписана от собствениците. Но понеже и така е възможно „да ви измамят“, господа малоумници, предлагам лично да ходите на проверка по домовете на хората,за да се уверите, че няма да се прекарате с някое и друго паркомясто.

Но и това не е достатъчно, за да имаш право да паркираш пред собствения си дом, крайно необходимо е и да си отговорен и изряден пред Общината и да си си платил данъците до последната стотинка. Известно ли ви е, господа нагли, безхаберни, некадърни кметове и заместник-кметове, че данък на автомобилите се плаща за ползване на общинската пътна мрежа. За какво да ви плащаме,като шофирането по същата прилича на бягане с препятствия?! Къде отиват парите от този данък?

Ще ви кажа - в общия кюп и се харчат за всевъзможни налудничави тъпотии. За да изисквате от хората, трябва и по нещичко да давате, нагли, нагли безсрамници! Предположих, че няма да сте съгласни с мен, уважаеми „набедени“ и „неосведомени“ управленци на Благоевград и за да ви опресня акъла - под въпрос е дали изобщо го имате, направих няколко снимки от драгоценната ви „Синя зона“, за която плащаме. Ей така...може пък да не сте видели, някой от дупките са с дълбочина повече от 20 сантиметра. Безрамни рекетьори! И моля, не ми го играйте обидени, защото вие сте тези, които с бездействието и с оскъдните си, но за сметка на това тотално неадекватни действия, се подиграват и обиждат хората от града и общината!

С дълбоко възмущение Людмила Костадинова!

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook