Кмет дисциплинира хвърлящи боклуци съселяни

13/09/2023 11:06 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Кмет, читалищни дейци и църковно настоятелство организират акция по чистота. Призоваха всички да се включат в инициативата "Да изчистим България заедно.

Почистването в село Мурсалево край Кочериново е на 16 септември. "Да излезем от къщи в 9.00 часа и кой където прецени, по улици и поляни, по дерета и площади, детската площадка, пред всички търговски обекти, около църквата и гробищният парк", прикани ги кметът Юри Ковачев.

Преди дни Ковачев изригна в профила си във Фейсбук, че е отвратен от постъпките на съселяни, които изхвърлят боклуците си в Мурсалево. "Поредното безумие - на 30 метра от гробищният парк в с Мурсалево. Умолявам този, който го е направил, да намери начин да събере всичкия боклук до 1 седмица. Правим разследване. Извършителят ще се открие, защото имаме подаден сигнал. След този срок ако не е събрано всичко лицето ще бъде обявено официално в интернет пространството да го видят всички. И ако някой има по подробна информация за това лице , моля обадете ми се гарантирам Ви , че ще останете анонимен. И от сега нататък всеки който изхвърля така боклука си и бъде установен, ще бъде оповестяван по този начин", публикува Юри Ковачев и дори остави телефон за контакт - 0886363668.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Василка Гюрджеклиева -
    Не зная кой ,,гражданин\"го е направил,но всички трябва да реагираме при подобни прояви. На моста при черквата изхвърлят отпадъци от съседните къщи.Те иматкофи,но пак хвърлят в голямия контейнер на моста .

Социално

новини благоевград facebook