Конфискуваха автомобили, шофирани от дрогирани

10/08/2023 11:02 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Униформени в Югозапада конфискуваха първите автомобили, шофирани от дрогирани водачи. 35-годишна е предала "Фиат" с протокол и е била задържана за денонощие. Полицаите я спрели в кюстендилското село Берсин. При обиск в дома на младата жена открили малко количество амфетамини и марихуана.

Без "Мерцедес" от днес е 21-годишен кюстендилец. Управлявал го по улица "Цар Освободител" в града. Тествали го на място и установили, че е дрогиран. ТКолата е отнета с протокъл за доброволно предаване. Конфискацията на автомобили в полза на държавата е съгласно измененията в Наказателния кодекс, касаещи водачи с алкохол и наркотици. Бързо наказателно производство е започнало срещу 49-годишен от града Рила. Той е хванат пиян за волана на "Фолксваген". Дрегерът е отчел 1,29 промила алкохол.

Напиши коментар

Коментари

  1. Председателя на ДПС -
    Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници

Социално

новини благоевград facebook