Вкараха в ареста дилъри и наркомани

10/08/2023 11:30 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Проведена е специализирана операция срещу производители на марихуана и наркодилъри.

Трима са попаднали в ареста заради притежание на кокаин. Полицаите ги обискирали по оперативен сигнал в Симитли. У единия, който е на 28 години, са намерили пликче с кокаин. Приятелят му, също на 28, имал 0,59 грама кокаин. Третият също бил с 0,04 грама кокаин. Предали са ги на прокурор в Благоевград. Имената им не се съобщават официално.

В петричкото село Яворница са разкрили нива с канабис. Имало 17 корена от наркотичното растение. Общото тегло на произведената марихуана е над 2 килограма. Образувано е досъдебно производство. Не е известно кой стопанисва плантацията.

За денонощие в ареста са вкарали 24-годишен от Петрич. Спипали го дрогиран зад волана на "Ауди". Карал по улица "Панайот Хитов“ в Симитли. На прокурор е предаден и 17-годишен. Той е от Петрич. Управлявал нерегистриран мотоциклет "Кимко" по улица "Осогово" в Петрич. Тествали го на място и се оказало, че е употребил наркотици.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Председателя на ДПС -
    Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници

Социално

новини благоевград facebook