Костадин Паскалев и Данаил Кирилов с общ бизнес

01/10/2020 11:17 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Напусналият неотдавна правосъден министър Данаил Кирилов се върна към доходоносния си бизнес. В част от фирмите си партнира с бившия кмет на Благоевград и ексминистър Костадин Паскалев, който преди дни влезе в НС на БСП.

Справка в търговския регистър показва, че фирмата на юриста от ГЕРБ „Кирилов и партньори” е в съдружие с Елена Костадинова Паскалева - дъщерята на  Костадин Паскалев. Той е кадър от царското правителство и Тройната коалиция. Съдружието между Кирилов и семейство Паскалеви никак не е случайно, припомня lupa.bg. В началото на новия век младият Данаил е началник на кабинета на Костадин Паскалев - министър на регионалното развитие и благоустройство в кабинета на Симеон Сакскобургготски. Към днешна дата юристът просто се е завърнал към старите приятели.

Предмет на дейност на фирмата „Кирилов и Партньори” са правни консултации, изследвания и анализи във всички области на търговския оборот, бизнес консултации, управление на инвестиционни и финансови проекти. За топлите връзки на Данаил Кирилов с червените сочи още един факт от биографията му. Като млад юрист той е бил адвокат на бившия премиер Жан Виденов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Христо -
    Пак гласувайте за тези мошенници.Всичко за тях е пари няма идеология и грижа за хората

Социално

новини благоевград facebook