Любен Милев се самоиздигнал за депутат от Благоевград

04/02/2021 15:34 0 Коментирай

Лидерът на БСП-Благоевград Любен Милев, който е и заместник-кмет в екипа "Томов" е разпоредил в кандидатдепутатската листа от Благоевград да бъде включен само той.

По негово настояване Изпълнителното бюро е приело безпрецедентното решение - в листата от Благоевград да се включи само един кандидат, като това е Милев.

Решението моментално разгневи съпартийците му, особено номинираните от партийните организации. Сред тях е д-р Вангел Арабаджиев. Изумен от наглостта на пенсионирания бивш полициейски началник, стоматологът Арабаджиев публично коментира, че "това е дъното на БСП-Благоевград и в частност на Милев.

"С това невероятно решение Любен Милев да ни е единственият представител в кандидатдепутатската листа БСП удари дъното. С него се лишава демократичното право на всеки българин да избира и да бъде избиран", категоричен е Арабаджиев.

"Любен Милев първо се провали, след като застана зад независимия кандидат за кмет Румен Томов. Повече от нас бяхме за партийна кандидатура, още повече че имаме достатъчно утвърдени имена. Ако самият Любен Милев бе поел отговорността да се кандидатира, каквото се очаква от един общински лидер, революцията щеше да започне от Благоевград. Сега, понеже корабът потъва, той пръв иска да избяга. Само с него в листата отиваме на състезание с един кон", публикува Вангел Арабаджиев.

"А и защо точно той? Четох, че той имал най-много номинации от партийните организации, но никой не е видял тези резултати и не изключвам вероятността те да са манипулирани. Не съм съгласен и с твърденията му, че ако кандидатите са много, ще се разпилеят гласове. Напротив – логиката и математиката показват точно обратното. Имам усещането, че някой води целенасочена кампания за сриване имиджа на БСП в Благоевград и Милев е само негов проводник. Но единственият начин той да запази честта си е да покаже протоколите с номинациите и независимо от това, което има в тях, да отмени това безпринципно решение", настоява Арабаджиев.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook