Обвиниха кюстендилски убиец

04/02/2021 16:16 0 Коментирай

Предадоха на съд за умишлено убийство 50-годишен кюстендилец. Прокуратурата приключи разследването срещу Н. И. за престъпление в условията на опасен рецидив.

През месец март миналата година той отне живота на своя възлюбена. Пред лятното кино в Кюстендил с още трима познати пил алкохол на пейките. Там била и приятелката му. Били и на заведение. Един от компанията прегърнал младата жена, което взривило обвиняемия. Въпреки настояването му Л. Л. да върви до него, жената продължила да придружава другия мъж от компанията.

Не след дълго обвиняемият с ритник влязъл в дома, в който жената отишла с М. А. Грубо я извел навън и й нанесъл побой. Двамата се прибрали в къщата на ул. „Риша“. Н.И. продължил да пие алкохол и да нанася удари с юмруци на пострадалата жена - по главата, ръцете, гръдния кош и корема, стискал я с ръце за шията. Това не спряло и след полунощ. Вследствие на жестокия побой Л. Л. починала.

От заключението на извършената съдебномедицинска експертиза е видно, че смъртта на пострадалата се дължи на тежката черепно-мозъчна травма, довела до остри нарушения на дихателната и сърдечно-съдовата дейност с последващото им спиране.

Предстои делото срещу Н. И., който е многократно осъждан, да продължи в съда.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook