Малтретираха благоевградчанин, заловиха бракониер с ловни трофеи

02/09/2024 14:59 0 Коментирай
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Бракониер е попаднал в полицейски капан. След подаден сигнал го спрели за проверка. В джипа му "Сузуки" имало ловен нож, замразени диви птици, а също така глава и труп на прасе. Обискирали са автомобила на улица "Екзарх Йосиф" в Разлог, информираха от полицията в града.

38-годишният, чието име се укрива от полицаите, е имал пневматична пушка и ловни трофеи. Превозвал е препарирани диви птици и два трофея на препарирани диви животни. Мъжът е задържан за денонощие. Сезирана е прокуратурата в Разлог.

19-годишен, който е жител на Благоевград, е бил малтретиран в района на симитлийското село Черниче. Намерили го преминаващи по главен път Е-79 с кървящи рани по главата. Младежът е съобщил пред пристигналите полицаи, че след уговорка за среща с трима млади мъже, които познавал от социалните мрежи, се качил в  автомобил „Фолксавген Голф“, с който пристигнали на срещата в квартал "Еленово". На отбивката към Черниче слязъл от автомобила и бил ударен с гаечен чук няколко пъти по глявата от водача на автомобила, когото назовал Мишел. Младежът е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. Артьом Т. е с руско потекло. По настояване на родителите му тази сутрин са го закарали в столичния институт "Пирогов". Нападателите се издирват.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook