Инциденти в Благоевград, Банско и Разлог

02/09/2024 15:25 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Пенсионер зад волана на "Форд Транзит" е предизвикал пътен инцидент. 68-годишният, който е от благоевградското село Бело поле, е блъснал с колата си пешеходка на улица "Даме Груев" в областния център.

Извършвайки маневра на заден ход е блъснал 88-годишна благоевградчанка. Водачът е транспортирал пешеходката до дома й по нейно желание, но след това нейни роднини я закарали в Спешния център. Пострадала е с фрактура на носа.

На пътя между Банско и Добринище автомобил „Форд Фокус“ с неправоспособен 56-годишен водач, е излязъл в дясно от пътното платно и се е блъснал в крайпътен скат. Шофьорът, който е от София, е с фрактура на прешлен и фрактура на фаланги на ръката. Оставен е за наблюдение в МБАЛ-Разлог.

В двора на МБАЛ-Разлог, 57-годишна жена от града е загубила контрол над управлявания от нея лек автомобил „Тойота Ярис“ и се е блъснала в бетонната ограда на болницата. Водачката на автомобила е пострадала с фрактура на китката на лявата ръка. Направената й проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела наличие на 2,04 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook