Масирани операции в Благоевград и региона

20/04/2022 15:58 0 Коментирай

Разпоредиха засилен контрол на специализираните служби в МВР по различни направления. С цел опазване на обществения ред, инциденти, , посегателства- фицзически и имуществени, са мобилизирани полицейските сил в Благоевград и региона. В това число са и пожарникарите, за които също няма да има почивка на Велкиднен, Гергьовден и 1 май.

От утре се засилва полицейското присъствие по всички възлови артерии и критични точки на територията на Благоевградска област. Постоянно ще патрулират униформени около храмовете за богослужебните литургии. В групите ще има и огнеборци, за да не допускат прозшествия, обяви зам.9директорът на Областната полиция Стоян Маламов.

Засилен е граничният контрол в Петричко и Гоцеделчевско.

Специализирани санитарни екипи ще следят за качеството на хранителните продукти, които се предлагат в търговските обекти, предвид настъпващите Великденски и Гергьовски празници. Да се проверяват етикетите на хранителните продукти, маркировките на агнешкото месо и на яйцата, предупреди на пресконференция днес Калина Милушева от ОБДХ – Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook