Мерки срещу престъпността в Сандански, Кресна и Струмяни

25/04/2024 15:43 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Областният директор на полицията в Благоевград Даниел Димитров свика подчинените си в общините Сандански, Кресна и Струмяни за превенция и отпор на престъпността.

Началниците на местните управления на МВР отчетоха най-тревожните нарушения на обществения ред. Присъстваха кметовете на населените места, директори на училища и детски градини.

Добромир Панайотов – началник група „Охранителна полиция“ в санаднската полиция направи анализ на криминогенната и пътната обстановка в региона, като на срещата бяха очертани и приоритетите в работата на органите на реда, основните от които са превенция на конвенционалната престъпност, противодействие на разпространението на наркотични вещества и безопасността на движение.

От кмета на община Сандански Атанас Стоянов, както и от представителите на общините Кресна и Струмяни, беше изразена благодарност към полицейските служители за добрата съвместна работа, а от директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Даниел Димитров бе отправен апел за непрекъсната информираност на децата и учениците в учебните заведения по отношение на безопасността на пътя и опасността от приема на наркотични вещества. Той призова също така да бъде насочено вниманието на децата и за безопасно ползване на тротинетки по време на предстоящата лятна ваканция.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook