Мощна подкрепа от благоевградчани за Атанас Камбитов

21/09/2023 17:39 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Доктор Атанас Камбитов е с рекордна подписка. Близо 4000 благоевградчани подкрепиха  кандидатурата му като  независим кандидат за кмет на Благоевград.

Камбитов се регистрира за участието си в приближаващите местни избори. Той влиза в кметската надпревара с мощната подкрепа от съгражданите, които се подписаха и направиха възможна регистрацията му.  С видеообръщение Атанас Камбитов изразява сърдечната си благодарност към благоевградчани.

"Здравейте  приятели, искрено искам да  благодаря на всеки от вас. Уверявам ви, че наистина ще бъда независим кмет, ще завися единствено и само от вас и съм сигурен, че със съвместни усилия ще направим Благоевград по-добро ,по-хубаво  място за бизнес ,за живот ,  модерен европейски град, с добри перспективи", заяви Камбитов.

В обръщението си кандидат-кметът обяви, че до няколко дни ще представи програмата си, която не съдържа празни обещания, дадени само на хартия , а конкретни решения на проблемите, конкретно финансиране и конкретни срокове . Програмата му е резултат от задълбочен анализ на проблемите в Благоевград, систематизирани в няколко основни групи:

- Слаба и недобре развита местна икономика, което води до безработица, по-ниско възнаграждение, по-нисък стандарт, по-слаба покупателна способност,  миграция към райони с по-силна икономика и последващо  обезлюдяване на града. 

-Липсата на инвестиции, неизградената Индустриална зона, връзката между бизнес и образование.

-проблеми в инфраструктурата - дупки по улицата, липсата на добро асфалтово покритие, лоши ремонти на тротоари, занемарени междублокови пространства, неща, които трябва да се решават всеки ден.

-проблемите с чистотата, сметосъбиране, сметоизвозване, депонирането, контейнери, озеленяване, проблеми с образоването, културата, безстопанствените кучета, свлачището над Благоевград, връзките между Благоевград и селата.

"Мостът към Покровник можеше да бъде изграден за половин година", коментира Атанас Камбитов. Той е уверен, че решенията, които дава в програмата си, са напълно реални и изпълними. Направеното от неговия екип в предишния му мандат е видимо и ярко доказателство за това ,че проблемите са решими при добра организация и добър експертен екип, какъвто има и е доказал, че работи успешно.

Напиши коментар

Коментари

  1. Катя Емилова -
    Аз ще му дам шанс да се поправи.

Социално

новини благоевград facebook